Vratite svoje noge u pogon

Nakon skija, ponovno stanite na - noge


Objavljeno: 18.01.2012.

Foto: Diba Charm, Jardin
Pogledano: 5751 puta

Ako ste ove godine bili među onim sretnicima koji si mogu priuštiti skijanje, pa ste se ovih dana vratili sa svojeg rekreacijskog odmora, moguće je da trenutačno prolazite kroz ubitačnu upalu mišića, bolne noge i stopala.

Vrijeme je za vraćanje vašeg pokreteča skija – nogu, u normalan pogon. Priuštite im tretman kakav zaslužuju nakon tolikog fizičkog napora i zaboravite bol.

Napetost i bol u mišićima

Jardin Pferdebalsam osvježavajući je gel za masažu, naročito pogodan nakon tjelesnih opterećenja. Dragocjeni biljni ekstrakti pomažu kod opuštanja napetih i bolnih mišića.

Đavolja pandža raste u južnoafričkoj savani i među starosjediocima je od davnina poznata kao sredstvo koje se koristi u ljekovite svrhe. Jardin krema od đavolje pandže tako pomaže kod napetosti i bolova mišića.

Ozlijeda ili istegnuće mišića

Jardin balzam od arnike za njegu bolnih mjesta svakako će biti od pomoći nakon nagnječenja ili istegnuća mišića. Idealno, višenamjensko sredstvo za njegu napete i umorne kože. Potiče cirkulaciju i vrlo praktična za dnevnu primjenu.

Umorne noge i stopala

Jardin Ice Gel za hlađenje pogodan je naročito nakon bavljenja sportskim aktivnostima. Ugodno hladi i osvježava kožu. Posebno je pogodan za umorna, ali i vruća stopala.

Ono što će vam također pomoći kod umornih nogu i stopala je i Jardin krema za njegu nogu s ekstraktom crvenog kestena. Ona njeguje i osvježava umorne noge i stopala. Kako bi se postigao što bolji učinak, preporučuje se masirati noge odozdo prema gore ujutro i uvečer. 

 

 

*Jardin kreme možete pronaći u Konzumu, Kozmu i Charm ljekarnama

*Uvoznik za Hrvatsku Diba Charm d.o.o.

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy