Zapečene kobasice u tijestu

Brza i jednostavna priprema za užitak cijele obitelji


Objavljeno: 20.01.2012.

Foto: Snježana Cetina
Pogledano: 5851 puta

Zapečene kobasice u tijestu brzo se i jednostavno pripremaju, a cijela će obitelj zasigurno uživati u njihovu okusu.

Sastojci:

15 dag glatkog brašna
1 žličica soli
3 jaja
3 dl mlijeka
pola žličice praška za pecivo
1 žlica maslaca
sitno nasjeckan svježi peršin
15 dag pancete ili pršuta
6 kranjskih kobasica

Postupak:

Uključite pećnicu na 200 st.C.

Promiješati jaja, sol i brašno s pecivom. U tu smjesu lagano umiješajte mlijeko pa ostavite da smjesa malo odleži. Za to vrijeme omotajte kobasice pancetom. U vatrostalnoj posudi otopite maslac pa stavite zapeči omotane kobasice s jedne strane i nakon toga s druge strane.

Zapečene kobasice izvadite te prelijte pripremljenom smjesom, pospite nasjeckanim peršinom. Pecite na 200 st.C, 30 minuta dok lijepo ne porumeni. 

 

 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy