Ženski pokloni koji uvijek pale

Pokloni za rođendan kojima će se svaka žena razveseliti bez obzira na godine


Objavljeno: 11.04.2012.

Foto: Karmen Poznić
Pogledano: 17181 puta

Koliko god nam stvari ne išle po planu, rođendan je uvijek razlog za veselje. Da da, godine lete, bore se pojavljuju, već smo i počele lagati o tome koliko godina uopće imamo, ali priznajte da vam rođendan uvijek natjera srce da poskoči kad znate da je iza ugla.

Vjerojatno zato što se na rođendan možemo glupirati, imati prohtjeve kao klinke, jesti tonu kolača i imamo dodatan razlog za tulumaranje. A najzabavniji dio definitivno su pokloni.

Kada frendica ima rođendan, onda je prisutno sve to, ali upravo na nas pada važna dužnost odabira poklona. Pozitivna stvar odrastanja je ekstra lova, ali zato imamo sve manje vremena za kave, pa ne stignemo osluhnuti frendičine želje kao kad smo svaki dan sjedile u školskim klupama, a i imamo manje vremena da sami smislimo nešto originalno.

Zato evo nekoliko univerzalnih poklona koji će razveseliti svaku ženu, koliko god godina ona imala.

1. Torbica

Jer ih žena apsolutno nikad nema dosta. Ako ih ima i hrpu, sigurno nema u toj boji ili tom stilu. U ovo veselo, toplo i razigrano proljeće, najidealnija je neka vesela i otkačena boja za koju ste sigurni da nikad ne bi sama odabrala.

2. Haljina

To je već malo specifičan poklon jer morate otprilike znati što bi se vašoj frendici moglo sviđati, a i nešto je skuplji, ali zato vas se može skupiti par, obaviti kupnju i otići na kavu. Zašto haljina? Zato jer svaka žena treba malu crnu haljinu koju nakraju većina nas ni nema, a ako i ima, tu su bezbrojni izlasci, promocije, vjenčanja i obljetnice mature na koje definitivno ne možemo nositi uvijek isto.

3. Pegla za kosu

Koliko god ravnu ili kovrčavu kosu imala – onima s ravnom nikad nije dovoljno ravna, one s frčkavom bi sigurno bar jedan dan godišnje htjele izgledati ozbiljnije i profinjenije. Dobra pegla zlata vrijedi, a sada su dostupne i po pristupačnim cijenama.

4. Šminka

I da imamo milijun ruževa, sjajila i maskara ne bi nam bilo dosta. Malo finiji ruž ili profesionalni tuš umjesto onog Žnj koji vjerojatno ima, trebao bi biti dio svake ženske torbice. Pa i torbice vaše prijateljice.

5. Parfem

Jer si ga nikad ne kupimo sami. A i ako kupimo, nije fora svaki dan imati isti miris. Izbjegavajte jake i preslatke parfeme ako ne znate točno njezin ukus.

6. Društvena igra

I ne mislimo na obično Čovječe ne ljuti se. Danas postoji mnoštvo igara za odrasle koji super dođu na nekom tulumu koji ne ide po planu ili druženjima parova (Tabu, Trivial Pursuit, dobar stari Pictionary, dalje smišljajte sami, ne možemo vam baš sve reći ☺)

7. Zidni sat

Danas ih ima stvarno prekrasnih, a zadnje je što bismo sami kupili pri uređenju sobe jer naprosto zaboravimo. Osim klasičnih, tu su i modularni zidni satovi čiji se brojevi mogu premjestiti kako god mi želimo, a popularne su i naljepnice koje stavimo na zid te samo pričvrstimo satni mehanizam. Doduše, morate dobro pripaziti na to ima li prijateljica osjetljiv sluh jer neki ljudi doslovno izlude od cjelonoćnog tiktakanja.

8. Nakit

Vrijede ista pravila kao i za brojeve 1, 2, 4 i 5 – koliko god ga imali, nikad dosta. Puno cura počelo je raditi svoj nakit i prodavati ga preko najpopularnije društvene mreže. Osim što ćete pomoći mladim curama da zarade, vaša frendica dobit će unikatan komad nakita koji neće imati svaka druga cura, a većina dizajnera izaći će vam u susret i po pitanju želja i odabira motiva.

*****

Sada kad smo vam riješili poklone, vrijeme je za savršen tulum. No toliko vidoviti ipak nismo, stoga organizaciju istoga prepuštamo samo vama. Važno je samo da se dobro zabavite, a da rođendan bude poseban. Jer, i nakon sto godina, i dalje je bitan dan kad ste svijet uljepšali svojom pojavom. Zar ne? ☺ 

Komentari
Agjamal by Martina Kuntić
Glamurozne haljine za ženu punu samopuzdanja i ženstvenosti...
 
Naperlajte se!
Prije 2842 dana Nakit mlade kreativke Ive Horvat...
Odličan saveznik u borbi
Prije 3014 dana Predstavljena je druga kolekcija Acro rokovnika ...
Ove jeseni spajamo nespojivo!
Druga večer KFWZ-a...
 
Moda u srcu Zagreba!
Prije 2730 dana Prva večer KFWZ-a...
Brazil pod nogama!
Prije 2745 dana Brazilski brand predstavio novu kolekciju...
Savršeni gel nokti bez
Isprobala sam - Catrice Ultra Stay & Gel Shine...
 
Tražite promjenu? Isprobajte ovaj
Prije 2820 dana Katerina Beauty Blog poslužit će vam kao inspiracija za pregršt novih make-up...
Ideal ljepote u visokom
Prije 2909 dana Drugi dio beauty reporta sa Smart Fashion Weeka...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy