Zlica plastika

Kada plastična operacija ili nešto u glavi pođe po zlu


Objavljeno: 06.12.2011.

Foto: oddee.com, topsocialite.com
Pogledano: 7702 puta

Otkada je vijeka i civilizacije, estetika je uvijek igrala važnu ulogu u životu običnih smrtnika, a i božanstava. Kanoni ljepote mijenjali su se iz stoljeća u stoljeće, no ljudska fascinacija ljepotom oduvijek je bila prisutna. Stari grci imali su Helenu zbog koje su se vodili ratovi, Egipćani su imali Kleopatru, Picasso je imao Mona Lisu, a mi danas imamo... Angelinu Jolie?

Danas u 21. stoljeću ljepota je postala unosan biznis i rastuća industrija u kojoj se okreću nezamislive cifre. Biti lijep danas nije problem ako imate dovoljno novca i strpljenja. No koliko su trendovi koje nam nameću mediji realni i koliko je normalno da svi budemo jedni nalik drugima, sa simetričnim licima u armiji klonova?

Iako i muškarci opasno podliježu suvremenim trendovima plastične kirurgije, naše ljepše polovice i dalje prednjače brojčano u pomami za novim grudima, nosevima,usnama ...

I tako promatrajući svijet poznatih i slavnih zgrozio sam se nebrojeno puta kada bih vidio što su neki ljudi učinili svojim jadnim tijelima. No prije svega bih se uvijek dobro i nasmijao.

Ta opsesija simetrijom i želja da se postigne savršenstvo na nekima je ostavila potpuno suprotni učinak. Nikada nisam shvaćao kako netko potpuno "normalan" od sebe napravi Picassovu sliku, s usnama na trbuhu i sisama iza ušiju, ali kako se kaže... o ukusima se ne raspravlja.

Kako vas nebi više držao u napetosti, evo naših genijalaca koji nisu hollywoodske face, ali cijeli svijet ih ipak zna, pa pasite oči. Mala napomena, odložite taj sendvič na par minuta ipak.

Titulu najtrknutije od svih u mojoj knjizi već odavno nosi ni manje ni više nego Jocelyn Wildenstein koja se ponosno hvali kako je na plastične operacije spiz**la oko 4 milje dolara. Ja se pitam čemu? Mislim da bi joj pametnije bilo da je pare utrošila na intenzivnu terapiju kod psihijatra ili na povratak u vrijeme da joj izvrše lobotomiju i stave je u instituciju.

E moj/moja Pete, kojeg god si spola. Mislim da se svi sjećate njegovoga hita ''You spin me round round“ iz osamdesetih dok je bio još koliko-toliko muškarac. U međuvremenu se malo previše vrtio bit će. Usta mu izgledaju kao pavijanova guzica i mislim da bi se svaki pravi transić posramio nad njime.

Silvester Stallone zasigurno je ponosan na svoju majku Jackie koja izgleda kao da je zapalila petardu umjesto cigarete. Čak ni ta silna klaunska šminka ne može popraviti načinjenu štetu. Nominiram ju za primjer ekološke katastrofe ovoga stoljeća.

Naša treća zvijezda je temepramentna starleta, pripadnica talijanske kreme Michaela Romanini. No, nije novac razlog zbog kojeg se njezino ime vrti po novinama... Dajemo vam dva pokušaja. Ako vam sve štima ovdje, pod hitno posjetite doktora ili kupite nove naočale. Ja ju ne bih volio sresti u mraku.Mijau mijau... Ne ne, to nije mačić. Ovo je Denis Avner koji se odlučio upustiti u niz oeracijskih zahvata kako bi izgledao kao tigar. Pljunuti tigar nema šta. Koji kreten? 'Ko je to rekao...

Tara Reid nekada davno izgledala je kao mlada obećavajuća nada, a danas izgleda kao šankerica Nada u birtiji bogu iza nogu. Vlasnica sexy vrelih podočnjaka, suhe i obješene kože te s grudima u džepovima, Tara tulumari i dalje te se pita zašto više nema angažmana. E...stara moja.

I kako ne završiti ovu priču s legendom plastične kirurgije. Ne spada u kategoriju sa svim prethodnim wannabejima, jer on je ipak kralj Popa...jedan i jedini Michael Jackson. Što tu dodati nego da je čovijek rođen kao crnac , a umro je kao bijelac s kvačicom koja mu je držala nos da se ne uruši. RIP

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy