Hrenovke u lisnatom

Snack za svako doba dana


Objavljeno: 10.11.2012.

Foto: Tihana Koprek
Pogledano: 9296 puta

Kada vam nenadano dolaze gosti ili pak kada želite nekim snackom razveseliti svoje ukućane, hrenovke u lisnatom nekako su najjednostavniji izbor, a malo je ljudi koji to ne vole. Priprema je jednostavna, brzo je gotovo, a većina će biti zadovoljna ovim snackom. 

Hrenovke u lisnatom možete poslužiti uvijek - ujutro, popodne, navečer, a fine su čak i hladne :).

Mi ćemo raditi po Tihaninom receptu, kao i uvijek:

Sastojci:

1 paket koktel hrenovki ( 30 kom)
1 paket gotovog lisnatog tijesta ( 500 g)
1 kom jaje
sezam, mak, sjemenke

Priprema:

Hrenovke skuhajte po uputama s vrećice i ostaviti sa strane. Lisnato tijesto razvaljajte na tanko i režite trakice kao na slici.

Svaku hrenovku omotajte tijestom i stavite na papir za pečenje.

Premažite umućenim jajem i posipajte makom, sezamom ili nekim sjemenkama.

Pecite cca. 15-20 minuta na 180 stupnjeva i poslužite toplo! 

 

 

Komentari
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy