Istraživanje: Što muškarci žele

Female.hr iz prve ruke saznaje što točno muškarci žele i očekuju od žena


Objavljeno: 04.04.2012.

Foto: Sara Čordaš
Pogledano: 2881 puta

Ekipa Female.hr-a bacila se u istraživačke vode kako bi otkrila odgovor na pitanje koje si postavi svaka žena barem jednom u životu – što muškarci žele?

Koliko god žene mislile da se kod muškaraca na kraju sve svodi samo na jedno – seks, naša anketa je pokazala da to i nije baš tako.

Istraživanje je provedeno na uzorku od 15 muškaraca u rasponu od 20 do 30 godina. Kratak anketni upitnik s pet pitanja zadao im je mnogo muke pa je čak jedan od ispitanika kod ispunjavanja ankete izjavio: ''Od kojeg zla manje birati''. Naime, ponuđeni odgovori upućuju na konkretne zaključke koji nam pomažu odgovoriti na pitanje što je to što muškarci žele i očekuju od svoje bolje polovice.

Idealna supruga

Na pitanje kako bi trebala izgledati njihova buduća supruga većina je odgovorila da treba držati do sebe, ali da se ne treba svaki dan šminkati, da bude duhovita, da se dobro snalazi u kuhinji i jednako tako i u krevetu. Većini im nebi smetalo da njihova žena ne radi i pije par kava na dan jer smatraju da će oni jednog dana dovoljno zarađivati kako bi brinuli o obitelji. Isto tako voljeli bi da ih njihova supruga uvijek dočeka sa smješkom na licu nakon napornog dana na poslu.

Pivo i igrice ili maženje?

Birajući između pive s ekipom i maženja s curom u krevetu, većina ih je odbrala ovo drugo. Da, da drage moje! Koliko vam se god činilo nevjerojatnim, većina muškaraca bi radije provela slobodan dan u društvu svoje djevojke nego igrajući Play Station ili ispijajući galone piva.

Rat s bivšim

Kako bi odreagirali da nađu svojoj djevojci poruke kako se dogovara za sastanak s bivšim, a da im pritom ništa nije spomenula, ispitanici su raznoliko odgovorili. Jedna polovica tvrdi da nikada nebi kopali po mobitelu svoje djevojke dok bi druga polovica ispitanika u tom slučaju razbili mobitel i poslali svoju djevojku u jedno lijepo mjesto. Manji dio smatra da bi bilo najbolje porazgovarati i ispitati zašto njihova djevojka dogovara tajne sastanke.

Pornjava dok ona nije doma

Kada bi njihova djevojka otišla na vikend kod staraca većina ispitanika je odgovorila kako bi to iskoristili kao odličan dan/večer za izležavati se i pogledat koji pornić. Kasnije navečer dogovorili bi se sa frendovima za izlazak ili gledanje tekme.

Njih vrijedi čekati

I na kraju, ona najteža tema za svakog muškarca, tema braka rezultirala je slijedećim odgovorima. Na pitanje zašto ne žele oženiti svoju djevojku većina ispitanika odgovorila je da za brak uvijek ima vremena. Štoviše, svi smatraju da su oni ''dobra roba'' koju vrijedi čekati. Samo jedan ispitanik je odgovorio da je spreman za brak sa svojom sadašnjom djevojkom.

*****

Djevojke moje, što reći? Koji zaključak da postavimo?

Realno i bez puno okolišanja ili crno na bijelo, kako god želite.. Muškarci žele da žena drži do svog izgleda, što ne znači da svako jutro ustaje u 5:00 kako bi nanjela dvije tone pudera, ali u svakom slučaju mora izgledati pristojno. Staru izreku da ljubav ide kroz želudac potvrđuju i naši ispitanici. Muškarci žele fino jesti i očekuju od svoje buduće supruge da je vješta u kuhanju. Ono nije od presudne važnosti, ali je poželjna osobina. Muškarci će svoje slobodno vrijeme najradije provesti sa svojom djevojkom u krevetu, a ako ona ode kod staraca na vikend, oni će se izležavati, gledati porniće ili izaći van s dečkima. Njihova djevojka će im uvijek biti prva opcija, no kada je u pitanju brak malo ćete se načekati jer oni smatraju da za brak uvijek ima vremena.

Kada se zbrojimo i oduzmemo, i muškarci i žene imaju podjednake želje kada su u pitanju međupartnerski odnosi, no svejedno, u životnim situacijama nam se to sve čini puno kompliciranije☺

Komentari
I zato su svi
Gdje je nestala interakcija između muškaraca i žena?...
 
Prvi i zadnji spoj
Prije 3018 dana Što nikako ne smijete na prvome spoju...
To je taj, pravi
Prije 3029 dana Četiri pravila od kojih pravi đentlmen neće nikada odstupiti...
Zašto ti ne bi
Iznađi iz frend zone - od prijatelja do dečka...
 
Pasite se oči moje
Prije 2835 dana S njima bi voljele ostati zaglavljene u dizalu...
Zajedno u orgazmičke visine
Prije 2921 dana Nekoliko savjeta za pomoć pri postizanju vaginalnog orgazma...
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 2801 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 2944 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy