Kada vjetrovi naiđu...

...svatko se zapita što to smrdi.


Objavljeno: 08.11.2011.

Foto: Nika Jurčević
Pogledano: 2757 puta

Svako ljudsko biće ima potrebe. Te potrebe mogu biti razne – od fizioloških potreba pa do potrebe za pripadanjem i ljubavlju. Kombinacija te dvije potrebe nas često može dovesti u razne prilike i neprilike. Da prijeđem na glavni dio, ovaj članak namijenjem je svima vama kojima se slučajno omaknuo jedan, a možda i dva, tri vjetrića ili podriganca ispred vašeg dragog.

Koliko god se trudile biti fine dame vaše tijelo vas jednostavno ponekad iznevjeri i dopusti si takvo što poput podriganca ili ne daj dragi Bože, vjetrića. Najveća noćna mora je ako se to dogodi u prisutnosti vašeg dečka i to u trenutku kada to najmanje želite. Sjećate se Carrie, iz serije Seks i grad, kada joj se omaklo u trenutku kada je izmjenjivala nježnosti s Facom u krevetu?

Svaka veza prolazi kroz određene faze, a jedna od njih je svakako faza koju najbolje možemo opisati kao puštanje vjetrenjače u pogon. Ova faza je više karakteristična za parove koji su u dužoj vezi i žive zajedno. ''To je faza u kojoj ste već dovoljno opušteni ispred svojeg partnera i u kojoj romantika prelazi u realnost'', kaže u seriji Carrie Bradshaw, a iako je ona izmišljen lik, u toj izjavi bome ima istine. To nije nešto što radite namjerno (ili?), ali ono je prirodno i često ne možete protiv toga.

Možda se pitate zašto je to tako? Svi vi koji ste sada zaljubljeni ili na početku veze sigurno dajete sve od sebe da se svidite svojem partneru i često budete onakvi kakvi možda u stvarnosti i niste. To je sasvim normalno i lijepo dok traje. Ali već nakon određenog vremena vaše napetosti, poput leptirića u trbuhu, popuštaju, a druge se napetosti, poput vjetrova, otpuštaju i na kraju svega dođete do ovog o čemu sada govorimo.

Parovima koji se vole i zrelog su razmišljanja ovakvo što ne može nanjeti puno štete, dapače, većina muškaraca misli kako takve situacije produbljuju vezu (mada ne znam zašto?). U biti, muškarci su ti koji jedva dočekaju ovu fazu veze kako bi se napokon, blago rečeno, oslobodili. Ženama pak, teže pada ovaj dio. Mi uvijek želimo biti lijepe i privlačne svojim muškarcima i trudimo se biti damama u svakoj situaciji.

Najbezbolniji način da preživite ovu fazu je taj da prihvatite to kao nešto što je sasvim prirodno i neizbježno.

Vi koji još uvijek ne znate o čemu ja govorim (i svi vi koji znate) možete potražiti epizodu Seks i grada pod nazivom ''The drought'' i vidjeti kako to izgleda. Vjerujem da ćete se od srca nasmijati.

Ako niste za gledanje serije, uvijek možete probati i u stvarnom životu, na vlastitom primjeru. U tom slučaju, nikako ne zaboravite pitati: ''Jesi ti to prdnuo?''☺
 

Komentari
I zato su svi
Gdje je nestala interakcija između muškaraca i žena?...
 
Prvi i zadnji spoj
Prije 3015 dana Što nikako ne smijete na prvome spoju...
To je taj, pravi
Prije 3026 dana Četiri pravila od kojih pravi đentlmen neće nikada odstupiti...
Zašto ti ne bi
Iznađi iz frend zone - od prijatelja do dečka...
 
Pasite se oči moje
Prije 2832 dana S njima bi voljele ostati zaglavljene u dizalu...
Zajedno u orgazmičke visine
Prije 2918 dana Nekoliko savjeta za pomoć pri postizanju vaginalnog orgazma...
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 2798 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 2941 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy