Možeš mislit kakav ljubavnik

Najčešće i najgore pogreške muškaraca u seksu


Objavljeno: 21.01.2012.

Foto: Facebook
Pogledano: 5462 puta

Da da, muškarci su takvi ljubavnici da to svijet nije vidio još. U biti, muškarci su ti koji u seksu griješe više od nas, samo što su oni isfurali spiku da su neviđeni je**či, dok je nas žene sram da nas netko doživljava kao neodoljivu je**čicu.

Možda u nekim stvarima mi žene griješimo, no uglavnom griješimo samo u tome što im ne govorimo u čemu ONI griješe. Samo u tome. A toliko je stvari koje nas iritiraju dok je on uživljen u ulogu najvećeg zavodnika na svijetu. Jao.

Navest ćemo neke od najčešćih, a ujedno i najgorih pogrešaka koje muškarac može počiniti tijekom seksa.

Ne vraća uslugu 


On lijepo spusti vašu glavu na sebe, i “ajde mala”, pa ćeš onda dobiti, a to što biste vi možda isto rado htjeli oralno zadovoljstvo – nikom ništa. Vama je ionako bitan sam čin seksa (misli on). Sebični ljubavnici su najgori i s njim ćete se uvijek osjećati zakinuto i nikada nećete biti u potpunosti zadovoljeni. Vaše želje i vaše potrebe u ovom su slučaju na drugom mjestu.

Nikad nije čuo za predigru

U potpunom žaru kada ni jedan partner ni ne pomišlja na predigru to je ok. Ali muškarci su često toliko napaljeni da većini predigra ni ne treba. Da, njima ne treba, ali nama ženama treba. Pa ako želi seks, natjerajte ga neka se baci na posao. Inače ništa. Budite karakter.

Tih je i bezosjećajan

Unutra-van, unutra-van, ma da…najbolje. To nije seks kakav žene žele, to je seks kakav takvi muškarci žele – hladan, bezosjećajan, mehanički. Ženama treba osjećaja, inače to nije to. Muškarci koje vole ovakav seks, mogu si slobodno nabaviti i lutku na napuhavanje, čisto dovoljno da se negdje isprazni, jer nijedna stvarna žena ne zaslužuje takvo dno od seksa.

Misli da ste i vi zadovoljeni kad i on 

On se ispraznio, zadovoljio, gotov je, pa misli da ste i vi. A ne ne… Ako ništa drugo može barem pitati jeste li i vi gotovi. Ako niste, ne dopuštajte da seks završi kada je vaš partner završio. Neka vas izvoli zadovoljiti do kraja, kao što ste i vi njega. Tko mu je kriv što ne znam tempirati svoj s vašim orgazmom. Njegov problem.

Svrši za 2 min 

Onaj koji ne može izdržati barem 15-20 minuta je obični mali napaljenko koji ni ne zaslužuje da mu netko uopće da priliku za seks. Sve se može kontorilirati, a u većini slučajeva i orgazam. Zato nemojte popuštiti priču da je svršio zato što ste vi tako hot da se jednostavno ne može kontrolirati.

Kao da je izašao iz šume 

Ne samo da smrdi kao da je izašao iz šume u kojoj je proveo mjesec dana bez sapuna i vode, nego je po cijelom njegovom tijelu šuma. Njegova brada vas grebe, a da ne govorimo o spolnom području. Gnjusno – ako mu smrdi cijelo tijelo, zamislite što je s njegovim spolovilom – može li odvratnije?! Ukratko, takvo što ne primajte u krevet. Ako vam je baš privlačan, poseksajte se pod tušem i igrajte se britvicom.

Ignorira erogene zone 

Osim spolnog organa, dragi momci, žene imaju i druge erogene zone – grudi, bradavice, vrat, stopala… Umjesto da se fokusiraju da cijelo ženino tijelo, oni uvijek po istom, kao to je ziher… Pa ako vas sam ne pita ili ne proba, recite mu. Uputite ga malo na druga područja.

Forsira luđačke seksualne fantazije 

Baš prije nego se našao s vama, pogledao je hrpu pornjave na internetu i misli da ćete se vi lako uživiti u ulogu pornoglumice koja ispunjava sve njegove luđačke zamisli – kako da ne. Muškarci često ne poštuju onu granicu do koje mogu ići, pa gadno zabrljaju. Pogotovo ako ste tek na početku veze. Kasnije, tko zna što se i vama može svidjeti, ali vam barem neće biti neugodno, bez obzira na to što predloži, jer ćete ga bez susprezanja moći odbiti.

Ima istu shemu za sve žene 

Muškarci često imaju (krivu) pretpostavku da ono što jednog ženi odgovara u seksu, odgovara i bilo kojoj drugoj, pa onda svaka dobije jednaki tretman. Ako je njegova bivša voljela grubo i on zaista ne može skužiti da vi volite nježno, onda šta će vam taj manijak uopće. Bok.

Ne ljubi dovoljno 

Čak i oni muškarci koji se inače vole ljubiti, tijekom seksa to nekako izbjegavaju. Valjda im je dosta tekućine dolje, pa tko će još gore razmjenjivati slinu. Ali to je potpuno krivo. Poljupci tijekom seksa, većinu će žena samo dodatno napaliti… Ali dobro, muškarci znaju najbolje… LOL.

*****

Dakle, slobodno njegovu Visočanstvu dajte da si pročita ovaj članak ili mu sami objasnite neke stvari ako ga pronalazite u nekom od prethodno navedenih primjera.  

Komentari
I zato su svi
Gdje je nestala interakcija između muškaraca i žena?...
 
Prvi i zadnji spoj
Prije 2985 dana Što nikako ne smijete na prvome spoju...
To je taj, pravi
Prije 2996 dana Četiri pravila od kojih pravi đentlmen neće nikada odstupiti...
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 2768 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 2911 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
Sami u raljama planiranja
Check lista za uspješno planiranje vjenčnja...
 
A lijepo sam te
Prije 2618 dana Jesu li nam zaista bitna tuđa upozorenja?...
47 milijuna lijepih djela
Prije 2741 dana Jel bitno tko s kim spava ili ljubav?...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy