Uvijek uleti onaj krivi

Flert DA, ali NE s oženjenim i nabrijankom


Objavljeno: 31.08.2011.

Foto: Photostock
Pogledano: 3246 puta

Bez obzira na to jeste li u potrazi za partnerom ili se samo zabavljate, kada je u pitanju bezazleni flert, uvijek je dobrodošao. Letimični susreti pogledima, izmjenjivanje par riječi, bacanje fora – sve vam to može, ako ništa drugo barem malo uljepšati dan ili pak podići samopouzdanje. Ipak, koliko god taj flert bio bezazlen, imajte dozu opreza, upravo zato što jedan bezazleni flertić možete nabaciti gotovo sa svakim. Da, sa svakim, pa i s ove dvije “vrste” (valjda niste te sreće):

Oženjeni ili “vezani”

Kada započnete bezopasan flert s tipom za kojeg ubrzo shvatite da je oženjen ili je u vezi – pripazite. Neki će muškarci besramno flertovati s vama čak i ako je njihova bolja polovica prisutna. Iako njoj to možda naizgled neće smetati, a možda će čak biti i ponosna što druge žene žele njezinog dragog, vi se iz tog flerta odmah pristojno povucite.

Ako nastavite takav flert, svakako ćete na kraju ispasti gubitnica, i to trostruka – nećete sigurno osvojiti tog tipa, a možete ispasti budala (jer će vam se ta žena smijati, kako uopće možete pomisliti da je njezin partner zagrijan za vas), a možete ispasti i gadura (kako se usuđujete flertovati s njezinim partnerom).

Neki će pak zauzeti tipovi flertovati s vama samo iz razloga kako bi sami sebi dokazali da su još uvijek poželjna roba na tržištu – ma zar ste vi zaduženi za pumpanje nečijeg samopouzdanja ili pak liječenja frustracija? – Nemojte si to dopuštati.

“Nabrijanko”

Ubacili ste se u neki čudan flert, ali ubrzo ste shvatili da je taj mužjak u biti odličan materijal za prijatelja ili štogod drugo, no nikako za partnera. Ali već ste nekako zaglibili, ne znajući kako većina muškaraca, ono što bismo mi žene smatrale prijateljskim razgovorom, smatra seksualno nabijenim flertom.

Ako mislite kako je to zato što su zaluđeni ili pak zavodnički nastrojeni i samo im je seks na pameti – ima i u tome istine. Naime muškarci imaju više seksualnih tendencija prema svemu na ovome svijetu, pa tako i prema običnom razgovoru s vama.

S druge pak strane, ZNANSTVENO JE DOKAZANO da žene puno bolje procjenjuju ljude i samim time bolje procjenjuju kako će se u kojoj situaciji ponašati, a i razgovarati s određenom osobom. Žene imaju “diplomatski gen” – a to muškarcima itekako nedostaje. Prema tome, zasigurno ćete lako riješiti problem “ on bi curu, a ja bih prijatelja”. I budite oprezni u slanju signala, kako ih netko ne bi krivo protumačio. ☺  

 

 

Više fotki ovdje.

Komentari
Zašto ti ne bi
Iznađi iz frend zone - od prijatelja do dečka...
 
Pasite se oči moje
Prije 2802 dana S njima bi voljele ostati zaglavljene u dizalu...
Zajedno u orgazmičke visine
Prije 2888 dana Nekoliko savjeta za pomoć pri postizanju vaginalnog orgazma...
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 2768 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 2911 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
Sami u raljama planiranja
Check lista za uspješno planiranje vjenčnja...
 
A lijepo sam te
Prije 2618 dana Jesu li nam zaista bitna tuđa upozorenja?...
47 milijuna lijepih djela
Prije 2741 dana Jel bitno tko s kim spava ili ljubav?...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy