Zabranjene seksi voćkice

Muškarci s kojima ne smijete spavati


Objavljeno: 12.12.2011.

Foto: flickr.com/photos/rosie_hardy
Pogledano: 3264 puta

Na ovom svijetu postoje milijuni muškaraca. To znači da imate veliki izbor kada birate svojeg potencijalnog partnera. Ovisno o vašim zahtjevima, taj izbor se može uvelike suziti što u jednu ruku i nije loše zbog toga što ste sami sebi olakšali odabir znajući što to točno želite.

Ono što nije dobro u cijeloj ovoj priči je kada taj odabir padne na krivog muškarca. Naglasak nije toliko na ''krivom“ koliko na zabranjenom muškarcu! Vjerujem da se mnoge od vas drže izreke kako je ''u ljubavi i ratu sve dopušteno“. No, je li to stvarno tako?

Postoje 4 tipa muškaraca s kojima ni pod koju cijenu i ni u kojem slučaju ne biste smjele dijeliti krevet, a ni ništa drugo osim pristojnog razgovora. Ti ''sretnici“ su:

1. Bivši dečko – Koliko god vam se činilo suludo da ne biste smjele spavati s tipom s kojim ionako već jeste spavale, vjerujte da vam ovo neće biti jedna od boljih odluka u životu. Bivši dečko je postao bivši iz raznih razloga – prijevare, neslaganja i neprestanih svađanja, zahlađenja odnosa i tomu sličnih scenarija koji nemaju baš previše veze s ljubavi. To će za vas, koliko god si to ne priznale, biti uzaludno potrošeno vrijeme i igra živaca jer ćete vi imati očekivanja koja se nažalost neće ispuniti. Ako ste jednom probali i nije išlo onda nema smisla nastavljati neki odnos koji je temeljen samo na fizičkoj privlačnosti i u sebi duboko se nadati da će se nešto popraviti na bolje.

2. Seksi šef – Svatko od nas tu i tamo ima svoje maštarije o seksi mlađahnom šefu koji svaki puta kada prođe pored vas oduzme vam dah i ne znate gdje ste i na kojoj planeti. E pa taj mlađahni seksi šef mogao bi vas koštati vašeg radnog mjesta! Ako je on toliko zgodan onda je sigurno još pola radnih kolegica potajno zatrskano u njega što je za muški ego raj na zemlji. Nemojte si dozvoliti da zbog jedne maštarije, koja će za njega biti one night stand avanturica, padne vaš kredibilitet i poštovanje od strane radnih kolega.

3. Najbolji prijatelj – Ova kategorija može biti dvosjekli mač. Kada govorimo o najboljem prijatelju onda znamo da se radi o osobi od povjerenja, osobi koja zna sve vaše tajne, osobi koja vam je mnogo puta bila podrška i rame za plakanje. U tzv. trenutcima slabosti ovo prijateljstvo može doći u kušnju. Primjeri, upravo ste prekinuli s dečkom i jadate se svojem prijatelju koliko ste te tužni i slomljeni i u tom trenu kada je vaša glava naslonjena na njegovo rame, vaši pogledi se sretnu i evo ga. Ne daj dragi Bože ako ste si još i popili malo tekilice, onda znate da se to neće zaustaviti samo na poljupcu. Sljedeće jutro kada se probudite goli pored svojeg najboljeg prijatelja reći ćete u sebi :“ Shit, sranje, scheisse itd“. Ali tko zna, možda ćete u tom trenutku saznati tko vam se potajno uvukao u srcu, a možda će to biti kraj jednog lijepog prijateljstva.

4. Dečko/bivši dečko vaše prijateljice – ovo je već scena iz horor filma. Koliko god to ne željele priznati, svaka od nas ne želi ni pomišljati kako njezin bivši dečko dijeli nježnosti s nekom drugom djevojkom, a kamoli da je ta djevojka vaša prijateljica i još gore, ako on još ni nije bivši nego je sadašnji. Ovo je kategorija za koju treba imati dobar želudac. Svaka djevojka koja uopće pomisli na dečka od svoje prijateljice, a kamoli da to zamisli i želi ostvariti, onda mora proispitati svoju savjest i razmotriti posljedice svojih djela. Ovdje bi se mogla primjeniti spomenuta izreka ''u ratu i ljubavi sve je dopušteno“ . Učestalost spominjanja ove izreke samo je dokaz da je ova tema toliko diskutabilna da je doslovno podijeljena kao i sjedenje u parlamentu, na ljevicu i desnicu. Moj savjet je da ako nije u pitanju prava ljubav, nemojte, jer to nije vrijedno prekida jednog lijepog prijateljstva.

*****

Sigurna sam da ima vas koje su prekrišile ova pravila i na kraju požalile. No, isto tako vjerujem da ima i onih koje nisu požalile zbog svojih postupaka jer su upravo tako upoznale ljubav svog života.

Komentari
Sami u raljama planiranja
Check lista za uspješno planiranje vjenčnja...
 
A lijepo sam te
Prije 2659 dana Jesu li nam zaista bitna tuđa upozorenja?...
47 milijuna lijepih djela
Prije 2782 dana Jel bitno tko s kim spava ili ljubav?...
Sada znam što znači
On je taj uz koga sam jednostavna, sretna i posebna...
 
Strah od nepoznatog
Prije 2809 dana Život je prepun različitosti, a ljepota je u očima promatrača...
Opasan pojam s dva
Prije 2952 dana Kako ostaviti ego sa strane i učiniti druge sretnijima...
I zato su svi
Gdje je nestala interakcija između muškaraca i žena?...
 
Prvi i zadnji spoj
Prije 3026 dana Što nikako ne smijete na prvome spoju...
To je taj, pravi
Prije 3037 dana Četiri pravila od kojih pravi đentlmen neće nikada odstupiti...
Upravo je razina energije ono što nas čini više ili manje podložnima različitim ...
05.11.2012. | 15:50 | by Bioterapije
Milijuni žena diljem svijeta pate od predmenstrualnog sindroma. Bolovi, glavobolje, grčevi, umo...
05.11.2012. | 15:46 | by Bioterapije
Evo ovako..dečko i ja smo jakoooooo dugo skupa. Super se slažemo i obožavamo jedno drugo,i u k...
26.02.2012. | 08:55 | by Tinica88
Ha ne znam, nemam neko mišljenje konkretno... I dosta sam stidljiva......
11.02.2012. | 02:08 | by Tammy